Compatibele versies
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 - 20 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida per 20 min. e strizzati
- 300 g di melanzane, la polpa a cubetti (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 68.3 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Penne melanzane e menta
50 min
Fusilli e melanzane
25 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 min