Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 8 gamberoni giganti freschi interi e puliti, le teste e le code separate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di brandy
- 50 g di vino bianco secco
-
400
g di passata di pomodoro
of 400 g di polpa di pomodoro a pezzi - 320 g di pasta tipo linguine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2485 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al polpo
1h 10min
Pepata di cozze
55 Min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Bavette con scampi all'arancia
15min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Cozze al vino bianco
40 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Zuppa di cozze
1hod.
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min