Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di salsiccia cruda spellata e a pezzi (2-3 cm), consentita da prontuario
- 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco secco
- 150 g di latte
- 320 g di pasta secca senza glutine tipo fusilli (o altro formato a piacere)
- 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1669 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine alla carbonara di zucchine
30 dk
Lasagne del boscaiolo
2 godz. 15 min
Pasta patate e speck
40 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Sformato di noodle
1 godz. 30 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Tagliolini stracciatella e speck
1 godz. 5 min
Gnocchi alla sorrentina
1 godz. 25 min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1 godz. 30 min