Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di scamorza affumicata a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori pelati
- 2 pizzichi di sale
- 320 g di pasta secca, tipo rigatoni o altro tipo di pasta corta
- 4 foglioline di basilico fresco, lavate e asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2356 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 25.4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne all'arrabbiata
20 min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 godz. 55 min
Penne alla puttanesca
35 Min
Pasta sfiziosa
30 Min
Mezze maniche affumicate
25 Min
Casarecce risottate al limone
30 Min