Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 900 g di acqua circa
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di penne rigate di ottima qualità (cottura 12 minuti)
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al tonno
40min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Fusilli alle cozze piccanti
55min
Spaghetti cozze e limone
55min
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Penne risottate funghi e speck
40min