Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di salmone affumicato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 30 g di Vodka
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2002 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 57.7 g
- Vetten
- 17.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Mezze maniche affumicate
25 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 Min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1 Std.
Fusilli tricolore
30 Min