Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema
- 130 g di olio di semi di girasole
- 100 g di latte freddo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Penne ai peperoni
- 100 g di gherigli di noci
- 150 g di peperone giallo a pezzi
- 50 g di peperone arancione a pezzi
- 40 g di burro
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo penne
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3678 kJ / 879 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 63.4 g
- Vetten
- 63 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1 Std. 30 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Fusilli e melanzane
25 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 Min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 Min