Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio senz'anima ed a metà
- 150 g di cipolla bianca a metà
- 150 g di peperone verde a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco
- 4 fusi di pollo con la pelle (circa 700-800 g)
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo di carne
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 250 g di funghi champignon a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo, pancetta e olive
35 Min
Pollo in umido ai funghi
50min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Pollo alla cacciatora
50min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 phút
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Pollo alla romana
1h 10 phút
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1 Std.
Salsiccia al primitivo
50min