Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 50 g di olive nere taggiasche denocciolate
- 800 g di carne di coniglio a pezzi
- acqua salata + aceto q.b. per lavare il coniglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati
- 1 peperoncino
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di pomodorini ciliegia a cubetti, privati della buccia e dei semi
-
50
g di brodo di carne
of 50 g di acqua + 1 pizzico di dado per brodo di carne fatto in casa - 50 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1443 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Agnello al vino
40 Min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Coniglio in umido
1h 25min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min