![Polpo con patate alla salentina Polpo con patate alla salentina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/181333b0-a07c-4abb-9ad9-40848d22c504/Derivates/18f74833-2b62-4a10-b83f-d7507534859b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di polpo fresco pulito
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carote, pelate e a rondelle
- 1 cipolla a fettine
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 700 g di patate
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 24.6 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Calamari in umido
55 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Polpo al vino rosso
1h
Polpo agli agrumi
1h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Polpo in rosso
35 min
Moscardini al limone
30min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min