Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi pleurotus a pezzi grossi
- 50 g di vino bianco
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere (optioneel)
- 600 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 540 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo all'ortolana
1h 5min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 Min
Sugo al tonno
45 Min
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Polpette di Altamura con sugo di peperoni
1h
Sugo al basilico
1h 10min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min
Cinghiale in umido
1h 45min
Sugo di cozze e vongole
1h 20 min
Ragù di salsiccia
1h 15min
Ragù di carne mista
1h 30min