Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 peperoni di medie-piccole dimensioni
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (3-4 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di scamorza affumicata a pezzi (1 cm)
- 30 g di cipolle
- 30 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 300 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 2 uova
- 40 g di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 23.9 g
Alternatieve recepten
Zucchine ripiene
1h 10min
Peperoni ripieni
1h 5min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Parmigiana di melanzane
2h
Melanzane ripiene
1h 30min
Cestino di pomodoro ripieno
1h 10min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Patate novelle ripiene
1h 5min
Polpettoni di peperoni
1 Std. 20 Min