Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 peperoni di medie-piccole dimensioni
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (3-4 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di scamorza affumicata a pezzi (1 cm)
- 30 g di cipolle
- 30 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 300 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 2 uova
- 40 g di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 23.9 g
Alternatieve recepten
Zucchine ripiene
1h 10min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Pollo in salsa di peperoni con cous cous, zucchine e feta
1h 15 min
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Polpettone classico
1h 15 min
Zucchine ripiene alla ligure
1 godz. 30 min
Polpette alla calabrese
50 min
Melanzane ripiene
1 godz. 30 min
Lonza, salsicce e cipolle
50 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 min
Pollo alla cacciatora
50 min