Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a fette sottili (0.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipollotto a metà
- 100 g di speck a cubetti
- 10 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 883 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di purè di patate e carne
1 Std.
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Gratin di patate
50 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 Std.
Mini valdostane al kamut
1 Std. 5 Min
Sformato di riso con brie e cotto
1 Std. 30 Min
Crocchette di riso al forno
1sa 35 dk
Cordon bleu di melanzana
1 Std.
Involtini di prosciutto
35 Min
Salatini würstel ed Emmental
1 Std.
Rotolo di patate con salmone affumicato
1sa 10 dk