Risotto burrata e piselli
TM5 TM6

Risotto burrata e piselli

4.6 (150 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g di porri, la parte bianca a pezzi
  • 160 g di piselli freschi, sgranati
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 970 g di acqua
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 250 g di burrata a pezzi

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2431 kJ / 581 kcal
Eiwitten
14.6 g
Koolhydraten
67.7 g
Vetten
27.1 g
Vezels
3.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten