Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di porri, la parte bianca a pezzi
- 160 g di piselli freschi, sgranati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 970 g di acqua
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di burrata a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2431 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 27.1 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla crema di spinaci
40min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min
Risotto spinaci e piselli
35min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto con crema di asparagi
50 min
Risotto patate e rosmarino
40min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 godz. 10 min