Risotto burrata e piselli

Risotto burrata e piselli

4.6 189 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di porri la parte bianca a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 160 g di piselli freschi sgranati
  • 970 g di acqua
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco
  • 250 g di burrata a pezzi
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.6 g
Calorieën 2431 kJ / 581 kcal
Vetten 27.1 g
Vezels 3.7 g
Koolhydraten 67.7 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...