![Anelli di totano in umido Anelli di totano in umido](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C79CC326-8FA9-47E0-8A6E-83F9BA7E714E/Derivates/63BAE707-D197-479D-AEBE-993423EFA439.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di anelli di totano
- 80 g di vino bianco secco
- 250 g di passata di pomodoro
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40p
Calamari alla marchigiana
35 Min
Seppie con i piselli
40p
Polpetti affogati
45min
Calamari in umido
55 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Seppioline al vino bianco
25 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40p
Moscardini al limone
30min
Calamari alla napoletana
40p
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40p