Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gremolada
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio senz'anima (optioneel)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
Ossibuchi
- 4 ossibuchi
- farina q.b.
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo di carne
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4hod. 30min
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12sa 30 dk