Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 4 finocchi piccoli, puliti e tagliati in quarti
- 150 g di Fontina a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 789.5 kJ / 188.7 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 50.1 g
- Natrium
- 416.2 mg
Alternatieve recepten
Finocchi ripieni
1h
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 godz. 30 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Sformato di finocchi
1h
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Frittata alle zucchine
40 min