Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 4 finocchi piccoli, puliti e tagliati in quarti
- 150 g di Fontina a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 789.5 kJ / 188.7 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 50.1 g
- Natrium
- 416.2 mg
Alternatieve recepten
Asparagi alla parmigiana
50min
Parmigiana di cavolfiori
1h
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Frittata alle zucchine
40min
Cavolfiori gratinati
50min
Finocchi ripieni
1h
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Sformato di finocchi
1h
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Carote tiepide alla salvia
35min