Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 180 g di riso selvaggio
- 1200 g di acqua
- 500 g di cimette di broccoli
- 600 - 800 g di filetti di salmone fresco
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 limone, la scorza e il succo
- 200 g di latte
- 30 g di farina
- 30 g di burro
- 1 rametto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 43.8 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 19.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 min