Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a metà
- 50 g di porro a pezzi (3 cm)
- 50 g di carota, pelate e a pezzi (3 cm)
- 50 g di foglie di cavolo verza a pezzi (3 cm)
- 50 g di sedano rapa, pelato e a pezzi (3 cm)
- 50 g di cavolo cappuccio a pezzi (3 cm)
- 15 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 208 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Zuppa leggera con verdure di primavera
35 Min
Minestrone
45min
Minestrone
45min
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1h 10min
Zuppa di legumi e verdure
40min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 godz. 10 min
Antica minestra ai broccoletti
45min