Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzoccheri
- 400 g di farina di grano saraceno + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 240 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 300 g di verze a pezzi
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
- pepe nero macinato fresco, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2740 kJ / 655 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Taroz
1h
Risotto alla monzese
35min
Gnocchi alla romana
1sa 15 dk
Polenta e bruscitti
2u. 20min
Sciatt
1h
Pisarei e faśö
35min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 dk
Cassoeula
1h 25min
Torta paesana
1 godz. 10 min
Polenta di grano saraceno
1h
Polenta taragna
1sa 15 dk