Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di cipollotti a pezzi
-
50
g di pancetta affumicata a cubetti
of 50 g di cubetti di prosciutto crudo a cubetti - 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di riso tipo Vialone nano
- 700 g di brodo vegetale caldo + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di piselli surgelati, decongelati
- 20 g di burro a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1866 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Riso, verze e luganega
40 Min
Risotto burrata e piselli
40 Min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto brie e asparagi
30min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta
40 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Risotto con zucca e Taleggio
45 Min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 godz. 5 min