Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 100 g di peperone rosso, pulito e a listarelle
- 100 g di vino bianco secco
-
800
g di brodo vegetale
of 800 g di acqua calda + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale - ½ cucchiaino di sale
- 60 g di mandorle pelate
- 40 g di burro a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2768.5 kJ / 661.3 kcal
- Eiwitten
- 206.8 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 3191 mg
Alternatieve recepten
Risotto ai peperoni e tonno
40p
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40p
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30min
Penne peperoni e noci
35 Min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Risotto zucchine e menta
40p
Risotto burrata e piselli
40p
Risotto ai peperoni e curry
40p
Risotto patate e rosmarino
40p
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40p