Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di cipolla
- 80 g di burro a tocchetti
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di Fontina a dadini
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3122.1 kJ / 745.7 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 41.9 g
- Verzadigd vet
- 25.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 640.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai quattro formaggi
40 dk
Risotto Castelmagno e nocciole
30 dk
Risotto timo e toma
35 dk
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 dk
Risotto pere e Taleggio
40 dk
Risotto alla monzese
35 dk
Risotto lardo e crescenza al miele
35 dk
Risotto alla birra
35 dk
Risotto al Barolo
30 dk
Risotto pere e Gorgonzola
40 dk
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 dk
Risotto alla milanese
30 dk