![Risotto al nero di seppia Risotto al nero di seppia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4E70291A-1931-4857-9509-3A5CE385F3DF/Derivates/8F46919A-E799-4029-82B8-E50915E9731E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo di pesce
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 2 bustine di nero di seppia liquido (da 4 g cad.)
- 650 g di acqua
- 300 g di seppie fresche a listarelle sottili
- 200 g di pomodori pelati a pezzettoni
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce fatto in casa - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 мин.
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 мин.
Capesante al profumo di arancia
1 godz. 10 min
Capesante ai funghi porcini
1ч. 20 мин.
Tagine di rana pescatrice
1 Std. 5 Min
Polpo al vino rosso
1 godz.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 мин.
Risotto alla crema di granchio
35 min
Risotto al nero di calamari
40 мин.
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 godz.