Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g salsiccia di maiale, spellata e sbriciolata
- 320 g di riso, tipo Carnaroli (cottura 14 min)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 150 g di uva bianca, gli acini a metà e privati dei semi
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto primavera allo speck
1 godz. 5 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Brasato con salsa alle mele e brut
2sa 30 dk
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min
Risotto bianco con porri e mela
30 dk
Risotto alla milanese
30 dk
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto con salsiccia e piselli
40 min
Risotto rosmarino e speck
25 min
Risotto alla campagnola
30 dk
Risotto alla birra
35 min