Risotto allo Champagne
TM31 TM5 TM6

Risotto allo Champagne

3.7 (41 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 60 g di cipolla in quarti (1 cipolla)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di riso tipo Vialone nano (cottura 15 minuti)
  • 400 g di Champagne
    of 400 g di spumante secco
  • 600 g di brodo di carne caldo
    of 600 g di acqua calda + 1.5 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
  • 1 pizzico di sale
  • 30 g di burro a pezzi

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2771 kJ / 662 kcal
Eiwitten
12.7 g
Koolhydraten
101.3 g
Vetten
17.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten