Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3-4 cm), infarinati
- 25 g di aceto di vino bianco
- 40 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 100 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1 godz. 25 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 dk
Polpette alla birra
1sa
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1h 30min
Straccetti di vitello al Marsala
30 dk
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1sa
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1 godz. 5 min
Pollo Yassa
1sa