Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- 70 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 2 cipollotti, puliti e a metà
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 8 foglioline di menta fresca, lavate e asciugate
- 20 g di capperi sott'aceto
- 250 g di acqua
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di cous cous
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1021 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1 Std. 15 Min
Tabulè di quinoa
40 Min
Insalata di riso
40 Min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 Min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1 Std. 10 Min
Quinoa alla caprese
30 Min
Cous cous dell'orto
30 Min
Tabulè di pollo
30 Min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20 Min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4 Std. 20 Min
Tabulè di quinoa e tonno
40 Min
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55min