![Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BB5E64DF-DEC8-4AAE-93D6-6BE53D57D96F/Derivates/F0B6EE86-9DC2-4AC2-9190-658B28DAB681.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 500 g di acqua
- 400 g di finocchio in 4 spicchi
- 100 g di crescenza a pezzi
- 100 g di Taleggio a pezzi (2 cm)
- 50 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipolle al gratin
1h
Radicchio in saor
3 Std. 45 Min
Asparagi alla parmigiana
50min
Cavolfiori gratinati
50min
Finocchi ripieni
1h
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Finocchi alla valdostana
40min
Carote tiepide alla salvia
35min
Zucchine ripiene
1h 10min
Sformato di finocchi
1h
Zucchine alla menta
30min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min