Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di luganega spellata, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso
- 820 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2895 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 38.4 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Risotto lardo e crescenza al miele
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Taroz
1 Std.
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Sciatt
1 Std.
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Risotto alla valdostana
35 Min
Risotto al Barolo
30 Min
Polenta di grano saraceno
1 Std.
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Pizzoccheri
50 Min