Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
-
40
g di pangrattato
of 40 g di pane raffermo - 20 g di Parmigiano reggiano
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 240 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 1 uovo
- 160 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 150 g di speck Alto Adige IGP, a fette
- 700 g di patate a pezzi
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 6.4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min
Polpettone di pollo con pistacchi
45 Min
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1 Std.
Polpettone di purè di patate e carne
1 Std.
Polpettone classico
1h 15min
Polpette alla mortadella
40 Min
Polpette di ricotta
50 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpettone di tonno
35 Min
Polpette di tonno e ricotta
20 min