Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 1 scalogno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 2489 kJ / 959 kcal
- Eiwitten
- 91.3 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min
Polpo al vino rosso
1hod.
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Anelli di totano in umido
30min
Polpetti affogati
45 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Moscardini al limone
30min
Polpo in rosso
35 Min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 Std. 20 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min