Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scorza di arancia (senza la parte bianca), 2 cm
- 5 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 100 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 700 g di acqua calda
- 10 - 15 g di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 100 g di robiola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1969.6 kJ / 470.8 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 69.2 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 419 mg
Alternatieve recepten
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto con fichi e speck
40min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Risotto melone e speck
40min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40min
Risotto alle more
40min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min