Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla, a metà
- 20 g di olio di semi di girasole
- 1 - 1 ½ cucchiaino di cumino in polvere, a piacere
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1100 g di acqua
-
2 - 3
cucchiaini di dado per brodo di pollo, a piacere
of 2 - 3 dadi per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo), a piacere - 300 g di lenticchie rosse, secche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1245 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1h 25min
Minestra di orzo e piselli secchi
1 Std.
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1 Std.
Zuppa di piselli spezzati
1 Std.
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50 min
Minestra di zucca e riso integrale
1 Std. 20 Min
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1 Std.
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Zuppa di lenticchie
50 min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 Min