![Salmone, asparagi e riso al Varoma Salmone, asparagi e riso al Varoma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B874201F-5C8E-497E-BC08-025536C9CA69/Derivates/4B67B105-6F5D-4B43-9F7C-538E526F89EE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di filetti di salmone fresco (4 filetti)
- 10 asparagi, tagliati a metà per il lato lungo
- 2 limoni, 1 a fettine e 1 spremuto (preferibilmente bio)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 750 g di acqua
- 240 g di riso Parboiled
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2958 kJ / 707 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Cous cous di verdure e gamberi
45min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Filetti di salmone e cous cous con verdure e salsa alla curcuma
50 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Gamberi in insalata esotica
30min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 Min
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Quinoa con code di gambero
30min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40p
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40p
Salmone con crudo di pomodori
35 Min