Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di filetti di salmone fresco (4 filetti)
- 10 asparagi, tagliati a metà per il lato lungo
- 2 limoni, 1 a fettine e 1 spremuto (preferibilmente bio)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 750 g di acqua
- 240 g di riso Parboiled
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2958 kJ / 707 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min