Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- farina tipo 00 q.b.
-
4
filetti di sogliola freschi (100 g l'uno)
of 4 filetti di sogliola surgelati, decongelati (100 g l'uno) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 5 g di burro
- 500 g di acqua
- 150 g di maionese
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1hod.
Platessa al pomodoro
30min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Spigola al vapore con salsa al lime
35 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min