Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- farina tipo 00 q.b.
-
4
filetti di sogliola freschi (100 g l'uno)
of 4 filetti di sogliola surgelati, decongelati (100 g l'uno) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 5 g di burro
- 500 g di acqua
- 150 g di maionese
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Sogliola al vapore con piselli
40min
Orata al sale
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Sogliola al vapore con verdurine
30min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Pesce persico ai carciofi
30min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1u.
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55p
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30min