Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 melanzana media a cubetti
- 1 zucchina a cubetti
- ½ peperone rosso a cubetti
- ½ peperone giallo a cubetti
- 2 di pomodori, tipo San Marzano privati dei semi, a cubetti e lasciati scolare dall'acqua
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di capperi sotto sale dissalati
- 500 g di pasta sfoglia pronta
- 10 g di pecorino grattugiato
- 20 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Torta salata patate dolci e peperoni
2h 10min
Strudel di verdure
2h
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Peperoni ripieni
1h 5min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min