Compatibele versies
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 600 - 700 g di patate, a cubetti (3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato (a piacere)
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di curry in polvere
- 500 g di filetti di merluzzo a cubetti (3 cm)
- 250 g di verza, a listarelle (1 cm)
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 - 3 arance, il succo spremuto fresco (200 g) e la scorza grattugiata di ½ arancia
- 15 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1785 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1u.
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40min
Pesce al vapore con verdure miste
1u. 20min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Spigola al vapore con salsa al lime
35min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min