Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 8 carciofi interi
- 80 g di vino bianco
- 20 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 134 kJ / 32 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi trifolati
30 Min
Carciofi ripieni
50 min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 Min
Cicorie stufate
35 Min
Contorno di carciofi alla menta
1 Std. 10 Min
Carciofi alla romana
50 min
Carciofi romani gratinati
45 Min
Carciofi stufati
30 Min
Carciofi in agrodolce
30 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Carciofi alla maremmana
40 Min
Melanzane trifolate
40 Min