Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 2 limoni, il succo spremuto fresco e filtrato
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 400 g di petto di pollo a listarelle
- 4 carciofi, puliti e in quarti
- 200 g di agretti, puliti
- 10 pomodorini ciliegia a metà
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 962 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50 Min
Pollo al limone con asparagi verdi
35 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 Min
Crocchette di patate a faccina
2h 5min
Sorgo con platessa e arcobaleno di verdure
3 Std.
Pollo al Varoma con verdure e salsa ai peperoni
1hod.
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1hod.
Petto di pollo al lime e carciofi
45 Min
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1hod.
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min