Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di peperoni gialli e rossi
- 500 g di acqua
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 15 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 30 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 272 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40 min
Finocchi ripieni
1 godz.
Melanzane alla pizzaiola
1 godz. 10 min
Zucchine ripiene alla ligure
1 godz. 30 min
Peperoni ripieni alla feta
55 Min
Mini bonet
2 Std.
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Bagna cauda
35 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 godz.
Bonèt
2 Std.
Antipasto piemontese
25 Min
Uova ripiene
40 min