Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di peperoni gialli e rossi
- 500 g di acqua
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 15 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 30 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 272 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi alla parmigiana
50min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 dk
Peperoni baby ripieni
20 dk
Peperoni con capperi
40 dk
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Bagna cauda
35 dk
Peperoni ripieni alla feta
55min
Uova ripiene
40 dk
Peperoni ripieni
1h 5min
Antipasto piemontese
25 dk