Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di peperoni gialli e rossi
- 500 g di acqua
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 15 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 30 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 272 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Antipasto piemontese
25 Min
Bagna cauda
35 Min
Uova ripiene
40 Min
Finocchi alla valdostana
40 Min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Peperoni con capperi
40 Min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min