![Fregola ai carciofi, menta e bottarga Fregola ai carciofi, menta e bottarga](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3ffd7005-2ab9-4499-aebc-61b5ede01618/Derivates/0c855135-9d2b-40b0-a970-bd747459698b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 320 g di fregola
- 1 cucchiaino di sale
- 680 g di acqua
- 20 g di bottarga grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panada sarda
2 godz. 55 min
Fregola con le seppie
40min
Polenta sarda
1h 30min
Minestra di fregola con le anguille
2 godz.
Papassini sardi
8h 45min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Pardulas
8h 40min
Malloreddus alla campidanese
3h
Seadas
1h 5min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min