![Risotto mango e Parmigiano reggiano Risotto mango e Parmigiano reggiano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8752e491-a9b9-4eb6-b172-24c2de760f5d/Derivates/53da46bf-dbc1-4f54-bb13-722caed4d502.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
-
790
g di acqua
of 790 g di brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- 150 g di polpa di mango a dadini (1 cm)
- 20 g di burro
- Parmigiano reggiano in scaglie q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2213 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 39.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto ai profumi d'estate
30min
Risotto alle more
40min
Risotto con mele e funghi
40min
Risotto fragole e pesto di rose
40min
Risotto al prosecco e lavanda
30min
Risotto fragole e cioccolato
30min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Risotto al Barolo
30min