![Pomodori ripieni al tonno Pomodori ripieni al tonno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9D65058B-C34C-4204-BBC5-8D171718BDA4/Derivates/6359DBDF-58B5-44A0-83D8-2004DA0688BF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pomodori tondi, maturi (700 g circa)
- sale q.b.
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Peperoni alla piemontese
55 Min
Uova ripiene
40 Min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 Min
Pomodori gratinati
1 godz. 10 min
Finocchi ripieni
1 Std.
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Sformatini di verdure
50 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Finocchi alla valdostana
40 Min
Sformato di finocchi
1 Std.
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min