Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio di oliva
- 60 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 450 g di spinaci freschi in foglia
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
-
200
g di panna di soia
of 200 g di crema di cocco - 2 uova
- 1 cucchiaino di noce moscata in polvere
- 70 g di speck a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1700 kJ / 406.3 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 0.5 mg
Alternatieve recepten
Torta salata tricolore
1h 20 min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Brisèe ratatouille
1h 30min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Crostata salata di spinaci
1h
Quiche radicchio e speck
2h 30 min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1h
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h