Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso di accompagnamento
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di riso
Seppie
- 4 spicchi di aglio
- 300 g di cipolla in quarti
- 100 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pomodori
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di seppie, pulite e a pezzi
-
1
dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
of 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1578 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari in umido
55 min
Zuppa di pesce tradizionale
1sa 30 dk
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Anelli di totano in umido
30 dk
Riso calamari e piselli
40min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Moscardini al limone
30 dk
Paella de marisco
1 Std. 20 Min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Polpo con patate alla salentina
1 godz. 10 min
Marmitako di polpo
50min