Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso di accompagnamento
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di riso
Seppie
- 4 spicchi di aglio
- 300 g di cipolla in quarti
- 100 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pomodori
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di seppie, pulite e a pezzi
-
1
dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
of 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1578 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Polpo alla Luciana
1h 30min
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50min
Insalata di grano saraceno calamari e gamberi
1 godz. 10 min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Insalata di bulgur con polpo e ceci
1hod. 45min
Anelli di totano in umido
30 min
Calamari cipolle e patate
50min