Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di gambo di sedano a rondelle
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pinoli
- 20 g di uvetta
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 600 g di tranci di pesce spada a tocchetti (3-4 cm)
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1197 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Spada alle erbe con olive
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Salmone al cartoccio
35min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 dk
Cernia con salsa mediterranea
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Tonno in agrodolce
1h
Merluzzo alla pizzaiola
30 dk
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35min