Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di gambo di sedano a rondelle
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pinoli
- 20 g di uvetta
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 600 g di tranci di pesce spada a tocchetti (3-4 cm)
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1197 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35min
Pesce spada all'arancia
40min
Spada alle erbe con olive
40min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 phút
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Pesce spada al salmoriglio
5 phút
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min