![Pasta risottata con pesto di olive e mandorle Pasta risottata con pesto di olive e mandorle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7ec8cf41-65f6-4238-b1c6-7e3c6f46e945/Derivates/8c99429b-244d-46dc-b3e0-1816c2989bda.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olive taggiasche denocciolate + q.b.
- 30 g di mandorle pelate + q.b.
- 650 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 320 g di pasta secca tipo penne
- formaggio vegano in scaglie q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699.7 kJ / 406.4 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 62.9 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 43.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30min
Casarecce risottate al limone
30min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Pasta tonno e olive
35min