Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 300 g di pesce spada, a dadini (3 cm)
- 1 uovo
- 50 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 1 peperoncino di Caienna fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini ciliegino
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 pizzico di origano secco
- 100 g di acqua
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 21.1 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada alla ghiotta
40min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1 godz.
Polpette di salmone con crema di ceci e pomodorini
1 godz. 55 min
Involtini di spada al basilico
15 Min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1 godz.
Spigola con uvetta e pinoli
45 min
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30 min
Polpette di alici
55 min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 godz.
Insalata di tacchino al limone e noci in vasetto
40min
Lasagne pesce e verdure
1h 50 min