Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di porri a pezzi
- 100 g di speck a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 350 g di pasta secca di kamut tipo sedanini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1644 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 Min
Risotto al salmone con crema di porri
40 Min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 Min
Pasta di riso primavera risottata (senza glutine)
45 Min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 Min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 Min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Penne integrali con fonduta di porri
50 Min
Pasta risottata al pomodoro
40 Min
Casarecce risottate al limone
30 Min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 Min